Φόρμα αναζήτησης

Ηλεκτρονικά και η υπεύθυνη δήλωση για την σύνταξη των στρατολογικών καταλόγων στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής – Αφορά γονείς αγοριών που γεννήθηκαν το 2004.

Alt
11 Φεβ 2020 2:52 PM
Κατηγορία: Πόλη

Διαδικτυακά, από το σπίτι ή το γραφείο τους, και χωρίς να χρειάζεται να προσέλθουν στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, μπορούν πλέον οι γονείς των αγοριών της πόλης να καταθέσουν την υπεύθυνη δήλωση για την σύνταξη του στρατολογικού πίνακα κλάσεως 2024, μέσα από το καινούργιο, online σύστημα εξυπηρέτησης που, εδώ και λίγες ημέρες, διαθέτει ο Δήμος για να κάνει την καθημερινότητα των Ηρακλειωτών πιο απλή και εύκολη.

Αφορά τους κηδεμόνες των εγγεγραμμένων παιδιών στο Μητρώο Αρρένων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής που γεννήθηκαν το έτος 2004, οι οποίοι πρέπει ως την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 να υποβάλλουν, για λογαριασμό των παιδιών τους, την σχετική υπεύθυνη δήλωση επισυνάπτοντας ως δικαιολογητικό την αστυνομική ταυτότητα του παιδιού.

Η διαδικασία είναι απλή: μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του Δήμου www.iraklio.gr, επιλέγουν Online Εξυπηρέτηση, ακολούθως την ενότητα Αιτήσεις – Βεβαιώσεις – Πιστοποιητικά, κάνουν login με τους κωδικούς του TaxisNET, μπαίνουν στα Πρότυπα Αιτήσεων και τέλος, βρίσκουν, συμπληρώνουν, επισυνάπτουν και υποβάλλουν την υπεύθυνη δήλωση μαζί με το αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας του παιδιού (φωτοαντίγραφο, σκαναρισμένο και από τις δύο πλευρές και, οπωσδήποτε, με απόλυτα ευανάγνωστα τα στοιχεία του δελτίου ταυτότητας).

Εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής, οι γονείς - κηδεμόνες μπορούν να προσέλθουν, πάλι μέχρι την ίδια ημερομηνία, στο Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου (Δημοτολόγιο), στον 2ο όροφο του δημαρχείου, Στ. Καραγιώργη 2, στις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8:30 – 14:00, με την αστυνομική ταυτότητα την δική τους καθώς και την ταυτότητα του παιδιού τους, προκειμένου να υποβάλλουν την σχετική υπεύθυνη δήλωση.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις: 2132000127-128-130-229.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.