Φόρμα αναζήτησης

Ενισχυμένη η Πασχαλινή διάθεση προϊόντων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Alt
20 Απρ 2023 10:28 AM
Κατηγορία: Πρόνοια

Και αυτό το Πάσχα ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής μέσα από το Κοινωνικό του Παντοπωλείο στήριξε με ενισχυμένες παροχές τις οικογένειες της πόλης που ανήκουν στους δικαιούχους των προγραμμάτων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, επιπλέον της τακτικής διανομής προϊόντων, ώστε όλα τα σπιτικά να μπορέσουν να γιορτάσουν. Έτσι, εκτός από τα πάγια είδη τροφίμων και πρώτης ανάγκης, στους 198 ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου διατέθηκε νωπό κρέας και λοιπά προϊόντα για το πασχαλινό τραπέζι καθώς και δωροεπιταγες σε μονογονεικες και πολυτεκνες οικογενειες.

Η διανομή έγινε σε εύλογο διάστημα πριν από τις γιορτές και σε εύρος ημερών προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα τα ωφελούμενα νοικοκυριά, όπως ενημερώνει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου.

«Μέχρι να σταματήσει να υπάρχει η ανάγκη, κάτι που όλοι ευχόμαστε, θα είμαστε δίπλα σε όσους χρειάζονται τη βοήθειά μας, κοντά στους πιο αδύναμους ώστε να μην είναι κανένας μόνος του απέναντι στα δύσκολα. Ειδικά στην περίοδο των γιορτών ενισχύουμε τις παροχές των κοινωνικών μας δομών για να μην μείνει κανένα νοικοκυριό της πόλης μας χωρίς εορταστική διάθεση», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.