Φόρμα αναζήτησης

Εγγραφές στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την σεζόν 2022-2023

Alt
19 Ιουλ 2022 9:55 AM
Κατηγορία: Αθλητισμός

Για ακόμα μια χρονιά οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής είναι έτοιμες να υποδεχθούν τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στον αθλητισμό, μαθαίνοντας τα μυστικά του ποδοσφαίρου και τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι. Οι εγγραφές για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2022 – 2023 ξεκίνησαν για αγόρια ηλικίας 4 έως 17 ετών και κορίτσια 5 έως 15 ετών. Οι γονείς μπορούν να βρουν την σχετική αίτηση ΕΔΩ να την συμπληρώσουν και να την στείλουν με mail στη δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ, στη διεύθυνση keaedhaaeota@gmail.com. Εναλλακτικά μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2102756740 κατά τις εργάσιμες 9.00 με 14.00 και για το υπόλοιπο της ημέρας στο 6981258090.

Οι Ακαδημίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής έχουν παράδοση δεκαετιών, ενώ από τις ομάδες τους έχουν περάσει αθλητές που κατέληξαν να παίζουν ακόμα και στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες. Οι μαθητές των Ακαδημιών μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, πάνω από όλα όμως τις αξίες της άμιλλας, της ομαδικότητας και του πειθαρχημένου τρόπου άθλησης και ζωής.

Οι προπονητές των Ακαδημιών θα είναι δίπλα στα παιδιά με τις απαραίτητες οδηγίες και προφυλάξεις, σύμφωνα με τα εκάστοτε ισχύοντα πρωτόκολλα, ώστε η υγεία τους να είναι στο μέγιστο διαφυλαγμένη.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.