Φόρμα αναζήτησης

Δωρεάν εκδρομές για θαλάσσια μπάνια για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Alt
27 Ιουν 2022 10:42 AM
Κατηγορία: Πόλη

Καθημερινές εκδρομές με θαλάσσιο μπάνιο για τα μέλη των δημοτικών του ΚΑΠΗ οργανώνει.ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Η συμμετοχή των μελών είναι εντελώς δωρεάν ενώ οι εκδρομές θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου και θα διαρκέσουν όλο το μήνα, Δευτέρα με Παρασκευή, κατά τις πρωινές ώρες.

Το πρόγραμμα για τα θαλάσσια μπάνια έχει χωριστεί σε δύο περιόδους μέσα στον Ιούλιο και κάθε μέλος θα μπορεί να δηλώσει συμμετοχή σε μια από τις δύο, ώστε να μπορέσουν να συμμετέχουν όσο το δυνατό περισσότεροι και περισσότερες.

Ήδη ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας έχει ενημερώσει σχετικώς τα μέλη των δημοτικών ΚΑΠΗ. Όποιος ή όποια θέλει να συμμετέχει μπορεί να απευθυνθεί στο ΚΑΠΗ, στο οποίο είναι εγγεγραμμένο μέλος.

«Πάγιος στόχος μας στη λειτουργία των ΚΑΠΗ του Δήμου είναι να προσφέρουμε στα μεγάλα παιδιά της πόλης δραστηριότητες που θα τους κρατούν ενεργά μέλη της κοινωνίας και θα τους παρέχουν την καθημερινότητα μιας μεγαλύτερης οικογένειας. Με χαρά λοιπόν, επαναφέρουμε το πρόγραμμα με τα καθημερινά θαλάσσια μπάνια για τα μέλη των ΚΑΠΗ μας ώστε να ζήσουμε όλοι τις χαρές του καλοκαιριού», το μήνυμα της Ασημίνας Παναγιωτακοπούλου, προέδρου του δημοτικού ΟΠΑΚΜ.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.