Φόρμα αναζήτησης

Διαχείριση άγχους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις: ειδικό διαδικτυακό σεμινάριο από το ΕΔΔΥΠΠΥ και τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Alt
04 Ιουν 2021 9:49 AM
Κατηγορία: Πρόνοια

Οδηγίες και συμβουλές σε παιδιά και γονείς για το πώς μπορούν να διαχειριστούν το άγχος της προετοιμασίας αλλά και των αποτελεσμάτων των Πανελλήνιων Εξετάσεων δίνει η ψυχολόγος Σμαράγδα Χρηστάκη στη σχετική διαδικτυακή δράση που οργανώνει το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων σε συνεργασία με δήμους – μέλη του, ανάμεσά τους και ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν, φυσικά εντελώς δωρεάν, η συζήτηση θα γίνει την Παρασκευή 4 Ιουνίου στις 13.30 με τηλεδιάσκεψη, η οποία θα μεταδοθεί σε live streaming από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου.

Μαθητές και γονείς μπορούν είτε να μπουν ενεργά στην τηλεδιάσκεψη (πλατφόρμα Zoom με id τηλεδιάσκεψης 97014128656), είτε να παρακολουθήσουν το streaming της. Ακόμα και εάν δεν ευκαιρήσουν την δεδομένη ώρα και ημέρα της μετάδοσης, το video θα μείνει διαθέσιμο στην σελίδα facebook του Δήμου για μεταχρονολογημένη θέαση ή ακόμα και για επανάληψη.