Φόρμα αναζήτησης

Διαδικασία υποβολής voucher στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς

Alt
08 Αυγ 2024 9:41 PM
Κατηγορία: Παιδεία

Με την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων του φετινού προγράμματος, οι τελικοί δικαιούχοι - κάτοχοι voucher που θέλουν να εγγράψουν - επανεγγράψουν τα παιδιά τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, μπορούν να στέλνουν το πρωτότυπο αρχείο του voucher στο email της Διεύθυνσης των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών: dvs.applications@gmail.com, αναγράφοντας τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης και το ονοματεπώνυμο του παιδιού.

Όσοι έχουν κάνει αίτηση στο πρόγραμμα και απορρίφθηκαν, εντούτοις εμπίπτουν στα κριτήρια των απαλλαγών στα δίδακτρα που εφαρμόζει ο Δήμος (πχ μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, χαμηλά εισοδήματα, κλπ.) θα πρέπει να στείλουν το απορριπτικό στο ίδιο email, αναγράφοντας τα ίδια στοιχεία προκειμένου να τύχουν των εν λόγω απαλλαγών.

Η Διεύθυνση Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών θα δώσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας. Παρακαλούνται όμως οι γονείς να την ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατό.

Στη συνέχεια, αφού ενσωματωθούν όλα τα στοιχεία, θα εκδωθούν τα αποτελέσματα του συνόλου των εγγραφών - επανεγγραφών για την σχολική χρονιά 2024 - 2025, τα οποία θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου, irakl

io.gr.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.