Φόρμα αναζήτησης

Αρχίζουν τα μαθήματα θεάτρου: Οι εγγραφές συνεχίζονται

Alt
08 Νοε 2022 2:04 PM
Κατηγορία: Πολιτισμός

Πρεμιέρα… για τα μαθήματα θεάτρου που οργανώνει για μικρούς και μεγάλους ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής μέσα από τα φετινά προγράμματα Δημιουργικής Απασχόλησης της δημοτικής επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ. Με τμήματα για όλες τις ηλικίες, από παιδιά 3 ετών, μέχρι μεγάλα παιδιά… 103 ετών, τα μαθήματα θα γίνονται από την Αντιγόνη Σταυροπούλου, σε θεατρικές ομάδες χωρισμένες σε ηλικιακά γκρουπ, από το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο από τις 16.00 το απόγευμα έως τις 21.00 το βράδυ (διαφορετική ζώνη για κάθε ομάδα) στο θέατρο της αίθουσας εκδηλώσεων του 1ου Λυκείου Ηρακλείου Αττικής (είσοδος από Πεύκων 50).

Οι εγγραφές στα μαθήματα συνεχίζονται. Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να το κάνουν είτε ηλεκτρονικά, κατεβάζοντας το σχετικό έγγραφο ΕΔΩ και, αφού συμπληρωθεί, να το στείλουν στο email keaedhaaeota@gmail.com αναγράφοντας ως θέμα: «Αίτηση εγγραφής απασχόληση 2022-2023». Εναλλακτικά, η αίτηση μπορεί να κατατεθεί στα γραφεία της ΚΕΑΕΔΗΑ (1ος όροφος δημαρχείου) Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9.00 έως τις 14.00. Τηλέφωνο επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες 2102756740.

Για τα παιδιά 3 έως 7 ετών τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεατρικό και αισθητηριακό παιχνίδι μέσα από τη δημιουργία κατασκευών και ζωγραφιών αλλά και τη συμμετοχή σε σωματικά παιχνίδια με χρώματα και ήχους.

Για τα μεγαλύτερα παιδιά και τους ενήλικες, θα δημιουργηθούν θεατρικές ομάδες (μια για κάθε ηλικιακό γκρουπ), στα εργαστήρια των οποίων οι μαθητές θα περάσουν από όλους τους ρόλους της δημιουργίας (ερμηνεία, σκηνοθεσία, σκηνογραφία, ενδυματολογία κ.α.), ανεβάζοντας κλασσικές θεατρικές ιστορίες, καθώς και τις δικές τους δημιουργίες, τις οποίες, στο τέλος της περιόδου, θα παρουσιάσουν στο κοινό.

Η δασκάλα Αντιγόνη Σταυροπούλου είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης με μεταπτυχιακό στο πρόγραμμα Ειδικής και Ενιαίας Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κύπρου, της δραματικής σχολής Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, του Τρίτου Στούντιο Συγγραφικής Θεατρικής Γραφής του Εθνικού Θεάτρου και της Σχολής Εξειδίκευσης Θεατρικής Γραφής του Θεάτρου Πορεία.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.