Φόρμα αναζήτησης

«Φιξ your date» ηλεκτρονική δήλωση ημερομηνίας για μικρής έκτασης ιδιωτικές εκδηλώσεις στο Κτήμα Φιξ – Δείτε πως

Alt
21 Μάιος 2024 9:06 AM
Κατηγορία: Πόλη

Ένα νέο, σύγχρονο και εύκολο τρόπο για να δηλώνουν οι πολίτες τις ημερομηνίες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν κάποια μικρή, ιδιωτική εκδήλωση μέσα στο Κτήμα Φιξ (όπως παιδικό πάρτι), κατά τις ημέρες και τις ώρες της λειτουργίας του πάρκου, δίνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Πλέον όσες και όσοι θέλουν να πραγματοποιήσουν μια αντίστοιχη, μικρής έκτασης, εκδήλωση μπορούν να το δηλώνουν ηλεκτρονικά μέσα από την ειδική πλατφόρμα «Φιξ your date» που δημιουργήθηκε στην ιστοσελίδα του Κτήματος (ktimafix.gr) με σύνδεσμο ktimafix.gr/booking.

Προσοχή: η ηλεκτρονική δήλωση της ημερομηνίας για την οποιαδήποτε εκδήλωση είναι υποχρεωτική. Σε περίπτωση μη δήλωσης, ο Δήμος επιφυλάσσεται να μην επιτρέψει την πραγματοποίησή της.

Άλλωστε όλες οι εκδηλώσεις εντός του Κτήματος γίνονται χωρίς αντίτιμο. Ο Δήμος ζητά τις δηλώσεις για να υπάρχει ο βέλτιστος δυνατός προγραμματισμός αλλά και η ανάληψη ονομαστικής ευθύνης για την διατήρηση της εικόνας του πάρκου (καθαρισμός μετά την εκδήλωση, συμμόρφωση με τους κανόνες λειτουργίας, σεβασμός στους άλλους επισκέπτες κτλ)

Για περίπτωση ανάγκης και μόνο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στα 2132000286 και 2132000169 (εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για το Κτήμα Φιξ, Μαριάννα Ζούρου).

Σε επόμενη φάση, στην ίδια πλατφόρμα και για τους ίδιους σκοπούς θα ενταχθούν και τα υπόλοιπα πάρκα της πόλης.

«Ας παραμείνουμε υπεύθυνοι ενώ απολαμβάνουμε τις όμορφες στιγμές στο πάρκο του Δήμου μας, το μεγαλύτερο πάρκο της πόλης! Mε την συνεργασία όλων, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ακόμα καλύτερο προορισμό για όλους και να  απολαμβάνουμε τα δημοτικά πάρκα με ασφάλεια», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.