Φόρμα αναζήτησης

«Τεχνολογία για Όλους» δωρεάν από την COSMOTE και τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής για τους δημότες

Alt
12 Φεβ 2020 1:17 PM
Κατηγορία: Πόλη

Για ακόμα μια χρονιά  ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και η COSMOTE δίνουν την ευκαιρία στους, μεγαλύτερης ηλικίας, κατοίκους της πόλης να εξοικειωθούν και να μάθουν να χειρίζονται νέες τεχνολογίες και ψηφιακά μέσα εξυπηρέτησης και επικοινωνίας, παρακολουθώντας δωρεάν το πρόγραμμα «Τεχνολογία για Όλους».

Στα μαθήματα, τα οποία γίνονται στις εγκαταστάσεις της ΟΤΕAcademy στο Μαρούσι  (Πελίκα & Σπάρτης- Ψαλίδι), έως τέλη Μαΐου και μέσα από 16 ώρες εκπαίδευσης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, οι Ηρακλειώτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν να χρησιμοποιούν  tablet και τεχνολογίες αφής, να πλοηγούνται στο internet, να αξιοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να κάνουν χρήση διαφόρων εφαρμογών όπως οι χάρτες, σημειώσεις, email κ.α.

Για δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές στο πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι δημότες Ηρακλείου μπορούν να καλούν στο 2106249300, από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00 – 21:00).

«Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους Ηρακλειώτες να χρησιμοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες για να κάνουν την καθημερινότητά τους πιο εύκολη. Από τη μία τους δίνουμε τα εργαλεία, τη νέα ιστοσελίδα του Δήμου με τις πλατφόρμες online εξυπηρέτησης για τα αιτήματα καθημερινότητας και την έκδοση βεβαιώσεων και πιστοποιητικών για την απλούστευση των γραφειοκρατικών διαδικασιών. Από την άλλη τους μαθαίνουμε πώς να τα χρησιμοποιούν, ιδίως τους συμπολίτες μας στη μεγαλύτερη ηλικία, ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση στην ψηφιακή εποχή, στις ευκολίες που αυτή προσφέρει», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.