Φόρμα αναζήτησης

Οικονομικά

Alt

Η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, σας ενημερώνει πως άλλαξε ο τρόπος καταβολής του τέλους διαμονής παρεπιδημούντων και του τέλους επί των ακαθαρίστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων και συναφών καταστημάτων , ως κατωτέρω και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες. 

διαβάστε περισσότερα
Alt

Το ταμείο του Δήμου δεν θα λειτουργήσει για συνδιαλλαγές με φυσική παρουσία από τις 2 έως τις 12 Ιανουαρίου 2024 λόγω των απαραίτητων ετήσιων εργασιών αναβάθμισης των μηχανογραφικών του εφαρμογών.

Το κοινό μπορεί να συνεχίσει τις συνδιαλλαγές αποκλειστικά ηλεκτρονικά για αυτό το διάστημα.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Την επαναφορά των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων της πόλης στις πρότερες των τελευταίων αυξήσεων τιμές θα εισηγηθεί στο αρμόδιο Υπουργείο ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Εκμεταλλευόμενο την πρόσφατη τροπολογία στο φορολογικό νομοσχέδιο, που επιτρέπει στους δήμους να γνωμοδοτήσουν επί των νέων τιμών των αντικειμενικών, το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει την εισήγηση της Δημοτικής Αρχής, σύμφωνα με την οποία ζητείται από το Υπουργείο Οικονομικών οι αντικειμενικές αξίες στο Ηράκλειο να επανέλθουν στα επίπεδα πριν το 2021.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Η Υπηρεσία του Δημοτικού Ταμείου δεν θα εξυπηρετεί το κοινό από τις 2 έως τις 12 Ιανουαρίου 2023 λόγω των ετήσιων, απαιτούμενων και προγραμματισμένων εργασιών στα πληροφοριακά του συστήματα για την έναρξη του νέου έτους. 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Οικονομικές καταστάσεις που αφορούν τον απολογισμό εσόδων - εξόδων έτους 2018 στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΑΠΑΝΩΝ 2018 ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

διαβάστε περισσότερα
Alt

Την πρώτη τους συνάντηση πραγματοποίησαν οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής με τους ανθρώπους του Πιλοτικού Προγράμματος Εσωτερικών Ελέγχων στον οποίο οικειοθελώς συμμετέχει ο Δήμος προκειμένου, το παράδειγμα της χρηστής διαχείρισης που εφαρμόζει η διοίκηση και οι δημοτικές υπηρεσίες, να αποτελέσει θεμέλιο για την διαμόρφωση των υπό σύσταση Μονάδων Εσωτερικού Ελέγχου στους ΟΤΑ και τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Υπηρετώντας τις αρχές της διαφάνειας και της λογοδοσίας, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συμμετέχει οικειοθελώς στο Πιλοτικό Πρόγραμμα Εσωτερικών Ελέγχων που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και με την υποστήριξη της EXPERTISE FRANCE, η οποία παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και τεχνική βοήθεια για την Μεταρρύθμιση της Δημόσιας Διοίκησης στην Ελλάδα.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Μέχρι το τέλος του χρόνου παρατείνεται η διορία που έχουν στην διάθεσή τους οι πολίτες οι οποίοι θέλουν να ενταχθούν στην ευνοϊκή ρύθμιση της αναδρομικής απαλλαγής από τα δημοτικά τέλη των μη ηλεκτροδοτούμενων χώρων. Η διορία για τις απαιτούμενες αιτήσεις, που έως πρότινος έληγε στις 18/1, παίρνει παράταση έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019 όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Εσωτερικών.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Ένα ακόμα μήνα διορία έχουν στην διάθεσή τους οι πολίτες που θέλουν να ενταχθούν στην ευνοϊκή ρύθμιση της αναδρομικής απαλλαγής από τα δημοτικά τέλη των μη ηλεκτροδοτούμενων χώρων. Η διορία για τις απαιτούμενες αιτήσεις λήγει στις 15 Ιανουαρίου 2019.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Νίκος Μπάμπαλος: «Εξορθολογίσαμε οικονομικά το Δήμο μας και συνεχίζουμε να προσφέρουμε χρήσιμες υπηρεσίες στους Δημότες μας».

διαβάστε περισσότερα