Φόρμα αναζήτησης

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας και σκοτεινού θαλάμου

Alt
04 Σεπ 2024 9:08 AM
Κατηγορία: Πολιτισμός

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και το Εργαστήριο Φωτογραφίας Φάος προγραμματίζουν για ακόμα μια χρονιά τα άκρως δημοφιλή μαθήματα φωτογραφίας και τεχνικών σκοτεινού θαλάμου για όσους και όσες ενδιαφέρονται να μάθουν την τέχνη. Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι εντελώς δωρεάν και οι αιτήσεις για την χρονιά 2024 – 2025 θα διαρκέσουν έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να στείλουν την αίτηση συμμετοχής τους μέσω email στις διευθύνσεις yorgos.kapsalakis@gmail.com, gr.politismos@iraklio.gr ή galagiannis8@gmail.com, αναγράφοντας ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας. Ακολούθως θα τους σταλεί απαντητικό μήνυμα με τις λεπτομέρειες της διαδικασίας για την τελική τους εγγραφή.

Το Εργαστήριο Φωτογραφίας «Φάος» είναι ανοιχτού επιπέδου και στοχεύει στην εκμάθηση θεωρητικών γνώσεων γύρω από την φωτογραφία, την ιστορία της τέχνης και την πλήρη γνώση τεχνικών εργαλείων του σκοτεινού θαλάμου (photogram, cyanotype, solarization, emulsion lift, κ.α.). Δάσκαλος ο Γιώργος Καψαλάκης, στα βήματα που χάραξε ο ιδρυτής του Φάος και παλιός δάσκαλος του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου, Γιάννης Γαλάνης.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.