Φόρμα αναζήτησης

Δήμος

Το Φεστιβάλ Γυμναστικής για όλους, η θρυλική Γυμναστράδα, είναι το ετήσιο gala που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής με τη συμμετοχή χιλιάδων αθλητών και αθλητριών ρυθμικής γυμναστικής και χορού από όλη την Ελλάδα. Χωρίς νικητές και ηττημένους, με στόχο να προάγει την άμιλλα και το πνεύμα του Ευ Αγωνίζεσθε, η Γυμναστράδα αποτελεί μια μεγάλη γιορτή Αθλητισμού.

διαβάστε περισσότερα

Τα Ηράκλεια είναι το κεντρικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής που γίνεται κάθε χρόνο στις αρχές Σεπτεμβρίου. Όντας ο ιστορικότερος πολιτιστικός θεσμός της πόλης, τα Ηράκλεια επανήλθαν στο προσκήνιο το 2015 με την πρώτη, σύγχρονη διοργάνωση στο πάρκο της οδού Πεύκων 50, χώρος που φιλοξενεί εφ' εξής το Φεστιβάλ. 

Από την σκηνή των Ηρακλειών παρελαύνουν μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής και θεατρικής σκηνής, άνθρωποι των γραμμάτων αλλά και οι τοπικοί σύλλογοι και φορείς του Ηρακλείου, προσφέροντας μαγικές βραδιές στους χιλιάδες, κάθε φορά, επισκέπτες.

διαβάστε περισσότερα
09 Dec 2018 8:22 AM

Το ετήσιο Φεστιβάλ Ηρακλείου Σχολικά Δρώμενα δίνει βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης στα παιδιά της πόλης. Οι μαθητές των σχολείων ανεβαίνουν στο σανίδι του Πολιτιστικού Πολύκεντρου και παρουσιάζουν κάθε καλοκαίρι τις δικές τους ή διασκευασμένες θεατρικές ή μουσικές παραγωγές. Το Φεστιβάλ φέρει το όνομα της εκλιπούσης δημοτικής συμβούλου Μαίρης Ζούνη

διαβάστε περισσότερα
07 Dec 2018 8:21 AM

Το Ηρακλειώτικο Καρναβάλι ήρθε για να μείνει. Κάθε χρόνο, μια εβδομάδα πριν την Κυριακή της Αποκριάς, η πόλη γίνεται μια μεγάλη γιορτή κεφιού και διασκέδασης. Μικροί και μεγάλοι Ηρακλειώτες ενώνονται και βγαίνουν στους δρόμους αφήνοντας στην άκρη έγνοιες και φορώντας το μεγαλύτερό τους χαμόλεγο, στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και σε εκδηλώσεις που προηγούνται αλλά και ακολουθούν.

διαβάστε περισσότερα