Φόρμα αναζήτησης

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

Στην διαρκή υπηρεσία των Ηρακλειωτών τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής διαθέτουν μια δυνατή ομάδων εθελοντών ιατρών, διαφόρων ειδικοτήτων. Καθημερινά οι γιατροί δέχονται δωρεάν τους δημότες στον χώρο των ιατρείων. Για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ειδικότερα εκείνων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού (ανασφάλιστοι, άποροι κτλ), η ομάδα των εθελοντών γιατρών κι επαγγελματιών υγείας εμπλουτίζεται συνεχώς, τόσο σε αριθμό, όσο και σε ειδικότητες.

Ειδικότητες: Παθολόγος, Παιδίατρος, Καρδιολόγος, Δερματολόγος, Ορθοπαιδικός, Οφθαλμίατρος, Γυναικολόγος, Αγγειοχειρουργός, Πνευμονολόγος, Ψυχολόγος, Οδοντίατρος.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2102716636. Email iatreia@iraklio.gr

Δημοτικό Οδοντιατρείο

Το Δημοτικό Κοινωνικό Οδοντιατρείο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής επαναλειτουργεί σε νέο χώρο, με ολοκαίνουργιο εξοπλισμό και για περισσότερες ημέρες μέσα στην εβδομάδα. Τέσσερις εθελοντές οδοντίατροι της πόλης προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες ελέγχου αλλά και βασικών επεμβάσεων στους Ηρακλειώτες, μέλη των οικονομικά ευπαθών ομάδων πληθυσμού, διευρύνοντας έτσι την κοινωνική δράση του Δήμου, την προσφορά στον πολίτη που έχει ανάγκη.

Οι δημότες προκειμένου να κάνουν χρήση των υπηρεσιών του θα πρέπει, πρωτίστως, να κλείσουν ραντεβού στα Δημοτικά Ιατρεία.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα ορίζονται με βάση τα κοινωνικο-οικονομικά στοιχεία διαβίωσης, τα οποία θα αποδεικνύονται με την προσκόμιση δικαιολογητικών: ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας στο Ηράκλειο Αττικής και εκκαθαριστικό σημείωμα τελευταίου οικονομικού έτους.

Δημοτικό Οφθαλμιατρείο

Ισχυρή και η ομάδα των εθελοντών οφθαλμίατρων που προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους στους κατοίκους του Ηρακλείου Αττικής μέσα από τα Δημοτικά Ιατρεία της πόλης. Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν οφθαλμολογικό έλεγχο μπορούν να κλείσουν ραντεβού για καθημερινές, πρωινές ώρες.