Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
19-09-2026

Θεατρική Σκηνή παραστάσεις Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2026

Μετά τις καλοκαιρινές παραστάσεις, η Θεατρική Σκηνή του Δήμου Ηρακλείου Αττικής επανέρχεται στο σανίδι του δημοτικού Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» για την φθινοπωρινή περίοδο, εκ νέου με την επιτυχημένη παράσταση «Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται», ένα «ανθολόγιο» από 4 μονόπρακτες κωμωδίες. 

Σε σκηνοθεσία του Λάζαρου Μπελίτση και το μεράκι των μελών της Θεατρικής Σκηνής, οι νέες παραστάσεις είναι προγραμματισμένες με κοινή ώρα έναρξης στις 20.30 το βράδυ για τις εξής ημερομηνίες: 

  • 19 και 20 Σεπτεμβρίου
  • 26 και 27 Σεπτεμβρίου
  • 3 και 4 Οκτωβρίου

Τα μονόπρακτα που επελέγησαν για την φετινή σεζόν της Θεατρικής Σκηνής είναι δύο διασκευασμένα για το θέατρο διηγήματα του Αζίζ Νεσίν, την σάτιρα της γραφειοκρατίας «Διά την τάξιν» και το «Αμάν σκότωσε μας», μια τραγικοκωμωδία της αδιέξοδης καθημερινότητας, η «Πατέντα» του Λουίτζι Πιραντέλλο, μια σάτιρα της δεισιδαιμονίας και της εκμετάλλευσης της και «Η Αρκούδα» του Άντον Τσέχωφ, ένα σκηνικό παιχνίδι για τον απρόβλεπτο έρωτα.

Οι φετινές παραστάσεις έχουν μάλιστα επετειακό χαρακτήρα για την Θεατρική Σκηνή καθώς συμπληρώνονται 40 χρόνια από την δημιουργία και την πρώτη της παράσταση τον Φεβρουάριο του 1986, με πρώτη σκηνοθέτη - και έκτοτε ψυχή της Σκηνής έως και τον θάνατό της - την αείμνηστη Βάσω Παπαθεοδώρου – Μπελίτση.

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.

Contact info

We are the leaders in the building industries and factories. We're word wide. We never give up on the challenges.

Recent Posts