Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έτοιμη η νέα πτέρυγα του 4ου Δημοτικού Ηρακλείου Αττικής από το επόμενο σχολικό έτος – επιθεώρηση των εργασιών από κλιμάκιο Δήμου και ΚΤΥΠ

Την πορεία εργασιών ανέγερσης της νέας πτέρυγας στο 4ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης επιθεώρησε κλιμάκιο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, με επικεφαλής τον δήμαρχο, Νίκο Μπάμπαλο. Συνοδεία μηχανικών της ΚΤΥΠ το κλιμάκιο ξεναγήθηκε στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους διαπιστώνοντας ότι οι εργασίες προχωρούν στους σωστούς ρυθμούς έτσι ώστε, εάν όλα πάνε καλά, η καινούργια, τριώροφη πτέρυγα να παραδοθεί προς χρήση από τη νέα σχολική χρονιά.

Το καινούργιο κτίριο κατασκευάζεται με σύγχρονα υλικά ενεργειακής επάρκειας, προσβάσιμη για τα ΑμΕΑ, με αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, φαγητού, εργαστήρια κτλ, στον περιβάλλοντα χώρο κατασκευάζονται χώροι άθλησης και πρασίνου καθώς και υπόγειος πάρκινγκ.

Υπενθυμίζεται, ότι η νέα πτέρυγα ανεγείρεται στην θέση του παλιού, σεισμόπληκτου, αντίστοιχου κτιρίου για να φιλοξενήσει με απόλυτη ασφάλεια και λειτουργικότητα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του 4ου Δημοτικού. Κατασκευάζεται δε με πόρους που διεκδίκησε και πέτυχε η δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου από τα προγράμματα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Αττικής, σε συνεργασία με την Περιφέρεια και την ΚΤΥΠ.

«Σε λίγους μήνες ένα καινούργιο, σύγχρονο σχολείο θα παραδοθεί στα παιδιά της πόλης μας, ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη που θα μείνει κληρονομιά για τις επόμενες γενιές. Για να καλύψουμε το σύνολο της σχολικής μονάδας, ζήτησα από την ΚΤΥΠ, με το πέρας των εργασιών στη νέα πτέρυγα, να προχωρήσουμε σε ενεργειακή αναβάθμιση του διπλανού, παλαιότερου κτιρίου ώστε, πλέον, όλο το 4ο Δημοτικό να είναι στα πρότυπα που θέλουμε τα σχολεία του Δήμου μας», το σχόλιο του δημάρχου.

Ετικέτες
We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.

Contact info

We are the leaders in the building industries and factories. We're word wide. We never give up on the challenges.

Recent Posts