Φόρμα αναζήτησης

Τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου έπαιξαν ποδόσφαιρο στο γήπεδο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Alt
26 Απρ 2024 9:28 AM
Κατηγορία: Αθλητισμός

Μια ζεστή γιορτή με πολύ παιχνίδι και αθλητισμό διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και η δημοτική του επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ για τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου της πόλης. Τα παιδιά του σχολείου έδωσαν ραντεβού στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου του σκεπαστού της Αττικής Οδού και, μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους και τους προπονητές των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Δήμου, έπαιξαν ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής ημέρας. Μάλιστα, στο τέλος του παιχνιδιού τα παιδιά πήραν ως ενθύμιο από ένα μετάλλιο, νικητές της ζωής και της θέλησης.

Στις απονομές οι άνθρωποι του Δήμου και της δημοτικής επιχείρησης αλλά και ένας καλεσμένος που ξέρει καλά τα γήπεδα, ο παλαίμαχος, διεθνής ποδοσφαιριστής Ντανιέλ Μπατίστα που αντάλλαξε ευχές και… πάσες με τα παιδιά.

Η γιορτή ήρθε σαν επιστέγασμα της πάγιας συνεργασίας του Δήμου με το Ειδικό Σχολείο, τις τελευταίες δε σχολικές περιόδους και στο κομμάτι του Αθλητισμού. Οι προπονητές ποδοσφαίρου της ΚΕΑΕΔΗΑ, η οποία είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία των Ακαδημιών, βρίσκονται σε τακτική βάση στην αυλή του Ειδικού Σχολείου για να μάθουν και να παίξουν ποδόσφαιρο με τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες.

«Αυτές οι στιγμές είναι η ουσία και το νόημα του Αθλητισμού. Να δίνεις χαρά στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές τους. Τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου είναι ήδη νικητές στη ζωή. Εμείς θέλουμε να τους δείξουμε και πώς μπορούν να νικάνε και στα αθλήματα, όχι πετυχαίνοντας σκορ, αλλά μέσα από την άμιλλα και το αθλητικό πνεύμα. Συγχαρητήρια στην διεύθυνση του σχολείου αλλά και στους συνεργάτες μου στον Δήμο και τη δημοτική επιχείρηση που βοήθησαν να προσφέρουμε αυτή την ημέρα στα παιδιά», το σχόλιο του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.