Φόρμα αναζήτησης

Τα Ηράκλεια συνεχίζονται με το 1ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Βορείων Προαστείων

Alt
03 Οκτ 2022 1:54 PM
Κατηγορία: Πολιτισμός

Τα Ηράκλεια 2022 συνεχίζονται και ολοκληρώνονται με ένα νέο θεσμό που φιλοδοξεί να εδραιωθεί στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης: το 1ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Βορείων Προαστείων. Ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες, σκηνές και εργαστήρια από δήμους και φορείς της ευρύτερης περιοχής, δίνουν ραντεβού από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου στη σκηνή του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για να ανεβάσουν πρωτότυπες παραγωγές ή μεταφορές γνωστών θεατρικών παραστάσεων. Το Φεστιβάλ γίνεται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων. Φυσικά, η είσοδος στις παραστάσεις είναι δωρεάν για όλους.

Αυλαία με την Θεατρική Σκηνή «Βάσω Παπαθεοδώρου» του Δήμου Ηρακλείου Αττικής τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 20.00 με τις Αυταπάτες, τρία μονόπρακτα σε σκηνοθεσία του Λάζαρου Μπελίτση από «Ο άλλος γιός» του Λουίτζι Πιραντέλλο και «Ο Άνεργος» και «Η πάλη» του Γιώργου Σκούρτη.

Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν επίσης: η Θεατρική Ομάδα Δήμου Χαλανδρίου, η Θεατρική Ομάδα Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος, ο Σύνδεσμος Κεντρικιάδων Κωνσταντινούπολης, το Θεατρικό Εργαστήρι Εφήβων και Νέων Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Πεντέλης και η Θεατρική Σκηνή «Ελευθερίας Πράξεις».