Φόρμα αναζήτησης

«Ανάπτυξη δεξιοτήτων αυτογνωσίας και καλής επικοινωνίας» επόμενη διάλεξη του Κύκλου Δια Βίου Εκπαίδευσης

Alt
17 Μάιος 2024 9:39 AM
Κατηγορία: Παιδεία

Ένα ταξίδι στην αυτογνωσία που θα οδηγήσει στη βελτίωση του τρόπου που επικοινωνούμε με τους γύρω μας προσφέρει η επόμενη διάλεξη του Κύκλου Δια Βίου Εκπαίδευσης, του προγράμματος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής που ξεκίνησε φέτος πιλοτικά στην κατεύθυνση της διαρκούς κατάρτισης και επιμόρφωσης.

Συγκεκριμένα, το θέμα της διάλεξης είναι η «Ανάπτυξη δεξιοτήτων αυτογνωσίας και καλής επικοινωνίας» με ομιλήτρια την Βίκυ Τσιανίκα, δημοσιογράφο, σύμβουλο ψυχικής υγείας και θεατρολόγο, η οποία δίνει ραντεβού με τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν την συνάντηση την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 18.30 στην κεντρική αίθουσα του δημοτικού Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος).

Μέσα από μια διαδραστική διαδικασία, η Βίκυ Τσιανίκα θα αποκαλύψει τεχνικής με τις οποίες μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και να κατακτήσουμε τεχνικές επικοινωνίας που θα ενισχύσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Θυμίζουμε, για την συμμετοχή σε οποιοδήποτε σεμινάριο του Κύκλου δεν απαιτείται πρότερη δήλωση παρουσίας. Σε αυτόν το αρχικό στάδιο, οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες μπορούν να προσέρχονται την ημέρα και την ώρα της συνάντησης και να δηλώσουν επί τόπου τη συμμετοχή τους. Φυσικά, η παρακολούθηση όλων των διαλέξεων είναι εντελώς δωρεάν.

Εάν κάποιος ή κάποια δεν κατάφερε να παρακολουθήσει κάποια συνάντηση για την οποία ενδιαφερόταν, μπορεί να βρει μαγνητοσκοπημένες όλες τις μέχρι τώρα διαλέξεις στην ιστοσελίδα του Δήμου iraklio.gr, ενότητα Προγράμματα, ακολούθως Κύκλος Δια Βίου Εκπαίδευσης.