Φόρμα αναζήτησης

Ακόμα περισσότεροι Ηρακλειώτες στην συμμαχία για την Ανακύκλωση: επόμενη διανομή μπλε οικιακών κάδων Παρασκευή 22/2 για τους γονείς του παιδικού σταθμού Χρυσανθέμων

Alt
21 Φεβ 2019 1:41 PM
Κατηγορία: Καθαριότητα

Ακόμα μια παρτίδα μπλε οικιακών κάδων ανακύκλωσης μοίρασε δωρεάν στους Ηρακλειώτες ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για να μεγαλώσει η ομάδα των πολιτών που γίνονται σύμμαχοι με τον Δήμο στην προσπάθεια να διευρυνθεί η εκστρατεία της Ανακύκλωσης στην πόλη.

Οι διανομές συνεχίζονται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου, ξεκινώντας την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου για τους γονείς του παιδικού σταθμού της οδού Χρυσανθέμων (η διανομή θα γίνει την ώρα προσέλευσης των παιδιών).

«Το στοίχημα πετυχαίνει. Πρόσφατα ο Δήμος μας αναδείχθηκε τρίτος σε όλη την Αττική σε ποσοστά προ διαλογής απορριμμάτων κάτι που σημαίνει ότι βαδίζουμε σωστά, πιάνουμε τους στόχους μας. Και αυτό χάρη στην συνδρομή των συμπολιτών μας που συμμετέχουν και αυτοί ενεργά στις δράσεις Ανακύκλωσης. Συνεχίζουμε για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα», σχολιάζει ο αντιδήμαρχος, Νίκος Σπυρόπουλος.

Θυμίζουμε, η χρήση του κάδου είναι πολύ απλή, αναγράφεται άλλωστε τόσο πάνω στον ίδιο τον κάδο, όσο και στο ενημερωτικό φυλλάδιο που μοίρασε ο Δήμος σε όσους τον προμηθεύτηκαν: ο πολίτης παραλαμβάνει τον κάδο σε flat μορφή (φυσικά και ο ίδιος κατασκευασμένος από ανακυκλώσιμα υλικά), τον συναρμολογεί στο σπίτι του με λίγες απλές κινήσεις και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και ο κάδος είναι έτοιμος για χρήση.

Στον μπλε κάδο οικιακής ανακύκλωσης πετάμε: χαρτί, γυαλί, αλουμίνιο, πλαστικό, σίδερο λευκοσίδερο, συσκευασίες από χαρτόνι. Δεν ανακυκλώνονται: χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας, μικρά κομματάκια χαρτί, αφρολέξ, φελιζόλ, καλαμάκια.

Προσοχή, δεν πετάμε τον ίδιο τον κάδο!

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.