Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών

Το Κεντρικό Κ.Ε.Π του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στεγάζεται στον 1ο όροφο του Δημαρχείου και λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες από 8π.μ - 8μ.μ και το Σαββάτο από 8π.μ - 2μ.μ

(Για την καλύτερη, αποτελεσματικότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, παρακαλούνται οι εξυπηρετούμενοι - πλην εκτάκτων και επειγουσών υποθέσεων - να προσέρχονται στο ΚΕΠ το αργότερο τις καθημερινές έως τις 19.30 και τα Σαββάτα 13.30)

διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

  1. ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

 Αρμοδιότητες:

διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής είναι το κυριότερο μέσο υλοποίησης της ολοκληρωμένης κοινωνικής παρέμβασης για την Υγεία, την Προστασία και την Στήριξη των πολιτών. 

Γραφεία: οδός Παπαϊωάννου 5-17, Ηράκλειο Αττικής, τηλ.: 2102716636 και 2102724045

 

διαβάστε περισσότερα

 

Στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής λειτουργούν πέντε δημοτικοί παιδικοί σταθμοί με βρεφηκιά και νηπιακά τμήματα. 

Βορ. Ηπείρου & Ελ. Βενιζέλου, 14122, Ηράκλειο Αττικής(Παλαιό Ηράκλειο)                                             

διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα με την επέκταση και την αναβάθμιση της Δημοτικής μας Συγκοινωνίας.

«Πάμε μαζί», λοιπόν για να καλύψουμε τις ανάγκες των δημοτών μας στις καθημερινές τους μετακινήσεις με τη δημιουργία και δεύτερης Γραμμής, καθώς και τη προμήθεια καινούριων λεωφορείων.

διαβάστε περισσότερα

Τα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) με την παροχή κοινωνικής- ψυχοσυναισθηματικής στήριξης, ιατρικής φροντίδας, ψυχαγωγίας, επιμόρφωσης, εκπαίδευσης, δραστηριοποίησης μέσα από ομάδες αυτενέργειας και κοινωνικοποίησης, αποσκοπούν στο να παραμείνουν οι ηλικιωμένοι αυτόνομα, ισότιμα και ενεργά μέλη του κοινωνικού συνόλου.

διαβάστε περισσότερα
13 Dec 2018 6:20 AM

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής είναι από τους ελάχιστους Δήμους της χώρας, που αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά το ζήτημα των αδέσποτων ζώων, διαθέτοντας σημαντικούς οικονομικούς και ανθρώπινους πόρους.

Τα ζώα δικαιούνται την φροντίδα μας και εμείς ανταποκρινόμαστε στο δικαίωμά τους αυτό.

διαβάστε περισσότερα

Το Σώμα Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής αποτελείτε από Ηρακλειώτες με διάθεση να προσφέρουν στον συνάνθρωπο και την πόλη. Με δράσεις που ποικίλουν από κοινωνικές πρωτοβουλίες έως παρεμβάσεις για το Περιβάλλον, οι Εθελοντές είναι μια διαρκώς αυξανόμενη ομάδα που καλούν όποιον θέλει να προσφέρει να τους ακολουθήσει. 

Οι Εθελοντές του Δήμου διατηρούν γραφείο στο δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής, Στ. Καραγιώργη 2 & Μαρ. Αντύπα, στον 1ο όροφο. 

Θα τους βρείτε στο τηλέφωνο 2132000188 και στο email etheliraklioatt@gmail.com

διαβάστε περισσότερα

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94FM» εξέπεμψε και λειτουργεί ανελλιπώς από το 1989. Είναι από τα πρώτα ελεύθερα ραδιόφωνα που λειτούργησαν νόμιμα στην χώρα μας μαζί με τον Αθήνα 9.84, το Κανάλι 1, τον Ξένιο, τον Δίαυλο κ.λ.π.

Ο Επικοινωνία 94FM προσφέρει επί 29 συναπτά έτη στους ακροατές του τόσο ενημέρωση, όσο και ψυχαγωγία, δίνοντας έμφαση στην πολιτική επικαιρότητα, την τοπική αυτοδιοίκηση, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τα θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης.

διαβάστε περισσότερα